Ordrar som läggs 20-26e juni, skickas 27e juni. Tack för tålamod <3

Kontakt/Om mig

Hej!

 

Jag som driver Vildliv heter Jenny, jag bor och arbetar med mitt företag på landet strax utanför Uppsala.

Jag har jobbat som frilansande illustratör i många år, men jag kunde aldrig riktigt bestämma mig för vilken stil eller i vilken teknik jag skulle utveckla för mina egna personliga verk. Det har alltid varit min starka sida att anpassa mina kunskaper till olika slags tekniker, jag målar gärna både digitalt och traditionellt beroende på vad klienten behöver. På senare tid har jag jobbat mycket inom filmbranschen, och det har varit det roligaste jag vet!

 Fortfarande saknade jag att skapa en egen värld. Allra helst vill jag skapa konst som passar både barn och vuxna och får dem att skratta och inspireras, så jag bestämde mig för att måla från hjärtat, och sådant jag själv skrattar åt. Det blev en samling figurer som fick dekorera porslinstallrikar, ofta där tallrikens motiv fick inspirera och interagera med illustrationen. Så 2019 startade jag äntligen min egen webbshop som jag nu håller på att fylla med kluriga karaktärer.

Arbetet med att dekorera loppisfynd och antikviteter har fortsatt, och det inspirerar mig hela tiden till nya idéer, följ gärna med mig på min resa att utveckla mitt lilla Vildliv-universum.

Jag tror verkligen på tanken att lyfta och hjälpa varandra, speciellt kreatörer emellan. Jag hoppas att jag kan inspirera andra med mina illustrationer, och frågor och feedback på det jag gör vore jättekul! Du får jättegärna höra av dig till mig, följa mig på sociala medier och dela med dig av dina tankar!

Du når mig på jenny@vildliv.comeller på Instagram @vildliv

 

 Tack för att du tittade förbi <3
/Jenny

  

 

Företaget innehar F-skattesedel.